Черни облаци надвиснаха над Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:29 / 19.08.2016
3177
Както и вчера по това време на деня, тъмни облаци са надвиснали над Пловдив. В някои райони на града вече леко вали. Според синоптиците през нощта облачността ще се разкъса и намалее, в много райони до ясно време. Ще е почти тихо. Утре облачността ще е разкъсана, по-значителна над Северна и Западна България, където на отделни места в следобедните часове ще превали и прегърми. 

Ще духа слаб, в източните райони - умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 28° и 33°. Атмосферното налягане бавно ще се повишава и след обяд ще е близко до средното за месеца.

Над планините облачността ще е променлива, в следобедните часове - купесто-дъждовна и на места ще превали и прегърми. Без валежи ще е в Източните Родопи и Странджа, но там вятърът ще е умерен от изток-североизток, докато в останалите масиви ще е предимно слаб. Температурите слабо ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра - около 16°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността над северното крайбрежие, но вероятността за валежи е малка. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 29° до 31°. Температурата на морската вода е около 26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).