Черни облаци над пловдивчанина, който омая бургазлийка, а после я обра и заряза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:05 / 23.11.2018
6854
До 8 години в затвора може да лежи 30-годишният пловдивчанин Ерхан Рамисов, който измами глухонямото момиче от "Меден рудник". "Обвинението, което е повдигнато срещу Ерхан, не е за измама, а за кражба. В първоначалните си показания пострадалата е заявила, че предмет на посегателство са били 30 000 лева. Впоследствие е посочила, че сумата е 15 000 лева", заяви по Нова телевизия окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Според полицията инцидентът е станал на 6 ноември, като момичето е било изоставено в созополското село Крушевец. Двамата са пътували заедно с двете му деца. Той й обещал, че ще закупи жилище, в което да живеят в южната ни съседка. 30-годишният Ерхан Арамисов е задържан на влизане от Турция към България на ГПП "Малко Търново".  

 "В обясненията си първоначално Арамисов е заявил, че с пострадалата са се запознали в началото на годината по интернет. Впоследствие той, заедно с децата и съпругата си, са гостували на измамената", добави Чинев.

Той допълни, че според показанията й наличната сума е била съхранявана в дома й. Тя твърди, че парите й са събрани от спестявания от наследство и от ТЕЛК.

Проговори и жената, която е станала свидетел на изоставянето на измамената в село Крушевец. "Момичето слезе от една кола, за да си купи цигари. Мъжът в автомобила уж я чакаше. Когато момичето излезе, колата я нямаше. Тя изпадна в истерия. Дадохме й лист, за да ни напише какво се е случило. Той я е излъгал, че се е развел и иска да живее с нея. После се свързахме с нейна приятелка, която сподели, че този мъж й е бил съмнителен, но измамената не повярвала", разказа собственичката на магазина Магдалена Войнова.

"Според думите на обвиняемия той я е изоставил, защото тя не е искала децата му да пътуват с тях. Предвиденото наказание за деянията му е до 8 години затвор. Най-вероятно обвинението ще бъде изменено в по-тежка квалификация", допълни Чинев. Днес Районният съд в Бургас ще гледа искането на прокуратурата младият мъж да бъде задържан за постоянно.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
23.11.2018 Ето го пловдивчанина, който завъртя главата на бургазлийка, а после се подигра жестоко с нея!
22.11.2018 Няма милост за пловдивчанина, съблазнил, обрал и зарязал на пътя
бургазлийка
21.11.2018 Пловдивчанин омая бургазлийка във Фейсбук, няма да повярвате как свърши авантюрата им!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).