Центърът на Пловдив замириса на риба

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (6)
16:50 / 15.10.2020
6031
"Фестивал на рибата - вкусно и полезно“ започва днес с настроение, музика и специална храна. Събитието се провежда за първи път в града под тепетата, а мястото е площад "Централен", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Шатри със замразена и сготвена риба са разпънати пред Военния клуб. Млади и усмихнати момичета посрещат гостите на фестивала. Качествени хранителни добавки от сприрулина предлагат участници във "Фестивал на рибата". Продуктите подсилват имунитета и предпазват от всякакъв вид вируси. Пред техния щанд пловдивчани се спират с любопитство, за да научат за лековитите продукти.

Млади и стари похапват от прясно сготвените деликатеси. 

Кулинарните си умения ще покаже шеф Сандра Алексиева, най-известният кулинарен влогър в страната. Тя ще приготви на място рибни ястия и ще дава своите съвети за приготвянето на риба у дома.

Тази вечер събитието ще се открие от актьора Ники Станоев, който стана известен от "Шоуто на Слави". За децата ще има детски кът, в който се провеждат образователни забавни игри, свързани със сектор "Рибарство“. Фестивалът ще приключи с музикалните изпълнения на певицата Маги Джанаварова и група "Rewind“. 

Промоционалната кампания "Фестивал на рибата - вкусно и полезно“ се стреми да постигне и положителна промяна в потребителското поведение и навици, като се увеличи консумацията на риба и рибни продукти от населението у нас.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Огромно нещо строят в Пловдив, вътре ще има всичко
Ако днес сте решили да ходите за чорапи в Турция, не ходете!
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Бойко Борисов и Цвета Караянчева оглавиха листите на ГЕРБ-СДС за ...
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).