ЦДГ "Арлекино" ще представи "Източен" в градския кръг на "Аз съм българче"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:27 / 19.03.2013
1735
Изключително оспорвано премина районният кръг от проекта "Аз съм българче" в район "Източен" за излъчване на една детска градина , която ще представлява района на сцената на Античния театър през месец май. 10-те детски градини представиха невероятно динамични и красиви изпълнения на български народни танци, чиято хореография може да съперничи на професионални състави, както и цели композиции от песни, танци и стихове. Децата се раздадоха докрай на импровизираната сцена в ЦДГ "Биляна" и заслужено спечелиха много аплодисменти.

Журито в състав: Стефка Симеонова - главен експерт "Образование и култура" в районната администрация, Димитър Атанасов- обществения посредник на града, Надя Танева - директор на Дирекция "Социално подпомагане, Донка Щилянова - началник отдел "Образование" при Община Пловдив и Елена Николова - гл. експерт в същия отдел, много трудно определи кое от отличните изпълнения на децата да представлява район "Източен", но накрая взе решение това да са децата от ЦДГ "Арлекино", които се представиха с вокално-музикалната композиция "Децата на България". Връчвайки грамотите за участие в проявата, обудсманът Димитър Атанасов поздрави всички и призова децата да обичат България и да продължат да творят.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).