Братът на Любомир Трайков пред Plovdiv24.bg: Мълчахме до сега, но стига вече!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (71)
13:27 / 25.05.2020
67098
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Недко Трайков - брат на Любомир Трайков, който поиска да разкаже гледната точка на своето семейство предвид неотдавнашните събития. 

Припомняме ви, че в края на месец април тази година съдът освободи предсрочно Любомир, който изтърпяваше наказание - ефективен затвор за срок от 5 години - вижте как се обоснова съдът тогава тук.

Малко след това,Пловдивският апелативен съд обжалва предсрочното освобождаване на Любомир Трайков, а определението, което беше взето, е окончателно.

Днес към нашата редакция се обърна братът на Любомир, който поиска да повдигне вниманието на щироката общественост към няколко въпроса. Публикуваме изявлението му без редакторска намеса:

"Въпрос към г-жа Магдалина Иванова – шеф на Апелативен съд – гр.Пловдив – как постановихте, че лицето Любомир Трайков не се е поправил при положение, че затвора дава перфектно становище за поведението на Любомир Трайков ( няма нито едно провинение за цялата си присъда, ползвал е домашен отпуск спрямо директивите на закона и както и другите лишени от свобода на същия режим) , а вие г-жо Иванова дори сте нямали визуален, камо ли вербален контакт с въпросното лице, как преценихте , че не се е поправил?

И втори въпрос към Магдалина Иванова – защо на 20.05.2020 г.пуснахте на свобода пияният ром Янко Асенов Борисов, който на 22.08.2015 убива двама на пътя, трети е с тежка телесна повреда, без свидетелство за управление на МПС, с алкохол в кръвта, бягство от местопроизшествието, с провинения по време на присъдата му и с по-голям остатък от присъдата (година и седем месеца) от на лицето Любомир Трайков? Това не е ли дискриминация? Справедливо ли е или съдът явно е подвластен на общественото мнение?!

Въпрос и към Корнелия Петкова – как един път не казахте, че голямата вина за злополучния инцидент е на покойният ви съпруг ( лека му пръст), при положение, че отнема предимството на Любомир Трайков (доказано с екпертизи), защо това никъде  не се споменава? Защото алчността за пари при вас госпожо Корнелия е по-голяма от мъката ви и не ви е изгодно, нали?

И защо госпожо Корнелия имате претенции и до ден днешен водите граждански дела като претендирате за обещетения и кръвнини в размер на 1 200 000,00 лв. – ами няма да видите  тези пари и съответно няма да спечелите тези дела, защото вие много добре знаете , че има съпричиняване на смърт от страна на покойния ви съпруг! И още един въпрос госпожо Корнелия – защо парите от дарителската кампания ги изтеглихте и си закупихте  нов бял мерцедес (притежаваме снимков материал от деня на регистрацията на автомобила в КАТ Пловдив) ,вместо да ги отделите за децата си? Хората ви съчувстваха и ви помогнаха, но вие злоупотребихте с доверието им! Но това е поредното нещо , което не се казва и никой не го знае.

Мълчахме до сега, но стига вече!

И защо народе си толкова озлобен срещу хората, които с честен труд и пот са постигнали по-големи финансови успехи в живота си?!

Научи се народе да гледаш обективно на нещата преди да плюеш , клеветиш и петниш дадено име и не забравяйте , че на пътя всеки е потенциално заподозрян!"

Виж коментарите (71)

Още по темата (102):
17.07.2020 Вдовицата Корнелия: До последен дъх ще се боря да изчистя паметта на моя
съпруг
28.05.2020 Адвокатите на Корнелия Петкова: Нови коли и джипове? Клевети!
26.05.2020 Корнелия Петкова организира протест, вижте исканията й
25.05.2020 Вдовицата на загиналия при зверската катастрофа на "Руски" продължава своята борба
22.05.2020 Говори съпругата на единия от тримата загинали в зловещата катастрофа на бул. "Руски"
21.05.2020 Обрат! 3 жени пратиха Любо Трайков отново зад решетките! Пускан е много често и в отпуски!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).