Брайън Адамс се раздаде в Колодрума

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
10:13 / 15.11.2019
4876
Канадската суперзвезда Брайън Адамс вдигна на крака публиката в пловдивската зала Колодрума с любимите парчета на българските си фенове, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Концертът в Пловдив е част от световното турне на световноизвестния изпълнител Shine A Light. Феновете пяха заедно с него хитовете "I need somebody", "Can't stop this", "Run to you", "Shine a light", "Please Forgive Me"... 

"Казвам се Брайън, за първи път съм във вашия град. Искам да го разгледам утре,  имате ли работа?", пита публиката и помаха от сцената, а хората в залата отговориха с аплодисменги. 

Световното турне на Shine A Light е посветено на последния едноименен четиринадесети студиен албум на звездата. Обиколката стартира по-рано тази година и до момента премина през най-големите арени в САЩ, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. В Пловдив канадската звезда идва с екип над 50 човека и повече от 15 тира техника. Музикантът идва със собствен екип готвачи, които се грижат за специалното му хранително меню.

Адамс е един от най-успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.

Концертът се осъществи с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 г.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).