Борисов: Не се знае къде е центърът на Пловдив вече, някъде към Пазарджик!

Автор: Васил Динев
Коментари (11)
12:47 / 05.02.2017
25080
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив, за среща с редиците на партията. Малко преди 12 часа започна неговото слово в градския дом на културата "Борис Христов", предаде Plovdiv24.bg.

"Кеф ви море в Истанбул, кеф ви море в Гърция. Щеше до пролет да има четирилентов път. В моето съзнание стоеше само да се заделят пари за околовръстното за Пловдив, защото тук има над милиард инвестиции. На фона на всичко това, вие си играете на кой е по-важен от вас - Зико, кмета, който и да е било. Не включвам римските стадиони, и църквите, и манастирите. Милиони са дадени. Всичко, което е поискано целево, е дадено за тоя град. Благодарение на партийната организация обаче, ние се замисляме, дали ще спечелим изборите. При положение, че преди нас този град беше разграбен. Всичко ценно беше разграбено. До едно", каза Борисов.

"Не се знае къде е центърът на Пловдив вече, някъде към Пазарджик. Толкова много заводи има по "Тракия", каза къде шеговито Борисов.

"Не съм се обадил, не съм дал указания нито за една поръчка. Сега 110 милионна чакат за пречиствателна станция и водния цикъл. Надявам се служебното правителство да ги одобри. По-голям враг от себе си ГЕРБ няма", каза още лидерът на ГЕРБ.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).