Болница в Пловдив с промоционални цени на PCR тестове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:10 / 23.07.2021
13522
През летния сезон ДКЦ "Пълмед“ ще предложи на своите пациенти преференциални цени за провеждането на тяхната PCR диагностика за COVID-19, както и за наличие на Т-клетъчен имунитет срещу SARS-COV-2.

Цената за стандартен PCR тест от сряда- 21-ви юли в ДКЦ "Пълмед“ е със стойност от 80лв. и на експресен - с резултат до 4 часа от 120лв.

И за двата вида теста ДКЦ "Пълмед“ издава напълно безплатно валидния за ЕС сертификат с резултат от теста, който се изисква от граничните власти при пътувания. Чрез потребителско име и парола за достъп, пациентите могат да получат от системата за онлайн резултати на лечебното заведение необходимият им НРН номер за генериране на серфитикат през Националната здравна информационна система.

От 1-ви август в ДКЦ "Пълмед“ тестове за наличие на Т-клетъчен имунитет по EliSpot метод срещу SARS-COV-2 пациентите ще могат да извършат също с отстъпка, от 100лв. Така цената на монокомпонентния тест за Т-клетъчен имунитет, подходящ за ваксинирали се срещу Covid-19 инфекция, които искат да разберат дали имат изградена защита, ще бъде на стойност от 180лв., а поликомпонентният тест, подходящ за преболедували инфекцията, предполагащи безсимптомно прекарана инфекция или контактни на вируса - 240лв.

Без информацията за наличието именно на Т-клетъчен имунитет, никой не може да е сигурен, дали има достатъчно добра защита, тъй като антителата придобити след преболедуване са за неопределено време, а данните за продължителността на имунитета, придобит след ваксинация, все още са в период на проучване.  

"Правим по-достъпни едни от най-търсените и важни тестове в Лабораторията на ДКЦ "Пълмед", за да отговорим на очакванията на нашите пациенти за най-вече бърз достъп до висококачествените ни медицинските услуги, които се извършват от опитни професионалисти и с топ апаратура.

Преференциалните цени, които ще бъдат валидни през летния сезон, са част от дългосрочната ни политика за осигуряване на висококачествени лабораторни услуги за COVID-19 на достъпни цени с възможно най-кратък срок за получаване на резултати“, коментира мениджърския екип на лечебното заведение.

Виж коментарите (0)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).