Болид от "Формула 1" идва в Пловдив, по улиците ще видим и електрически автобус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:33 / 08.09.2017
8345
Мотокар рекордьор и болид от "Формула 1" са сред най-атрактивните експонати на Международния технически панаир в Пловдив. Той ще представи авангардни решения за индустрията и дома от 25 до 30 септември. За първи път ще бъде изложен най-големият мотокар, произвеждан в България. Машината е рекордьор, защото може да се справи с товар от 33 тона. Използва се в пристанища, каменни кариери и леярни, обясняват изобретателите от "17 Н".

Истински състезателен болид ще украсява щанда на "Тексимп". Фирмата доставя металообработващи машини с цифрово програмно управление от световни марки. Сред тях е и Haas Automation, която има собствен отбор, участващ в надпреварите във "Формула 1". Негов супермощен автомобил ще пристигне в Пловдив след триумфа си по пистите в цял свят. По улиците на града ще дефилира електрически автобус, произведен в Чехия. Той също е един от топекспонатите на Есенния панаир. 

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).