Блатечки се връща към секса и наркотиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:26 / 14.05.2016
5515
По молба на многобройни фенове Асен Блатечки ще възстанови спектакъла "Секс, наркотици и рокендрол" ня 1 юни от 20,30 часа в лятно кино "Орфей". Точно преди две години той "пенсионира" комедията след 150 изигравания отново на Сахат тепе в Пловдив.

Известния текст от Ерик Богосян е едно от най-дълго играните заглавия в България. Във версията на режисьора Ивайло Христов Асен Блатечки влиза в седем различни образа - на милионер, на чистач от улицата, на служителка на секс телефон, на луд наркоман, а накрая пее като рок звезда с дрезгав глас. 

През цялото време на сцената заедно с Блатечки свири и рок банда, която свързва отделните картини с едни от най-популярните хард рок парчета.

"Секс, наркотици и рокендрол" дава старт на традиционната панорама на комедиите "Завеса под звездите" в лятно кино "Орфей", която се осъществява с подкрепата на община Пловдив. 

В програмата са включени премиер за Пловдив като "Стая 1313" с Руслан Мъйнов, "Вересии" с Мария Сапунджиева, "Фалстаф и веселите съпруги" с Тони Димитрова. В афиша присъстват и фаворитите на публиката- "Спанак с картофи" и "Арт" на Бахаров, Вергов, Карамазов, както и още една футболна комедия "Свалячи" с Геро и Малин Кръстев. 

Ернестина Шинова ще изиграе в Пловдив своята хитова "Любовна афера", след като представлението през есента се отложи поради участието на актрисата във ВИП Брадър.

Музикалният театър съшо участва с комично представление - "Кикот", което събира най-смешните сцени от оперети и български мюзикъли.

Съпътстващата музикална програма през юни месец ще представи на откритата сцена Люси Дяковска и АВА с най-доброто от световния мюзикъл, акустичен концерт на испанката ВЕВЕ, новия български етно проект на Калин Вельов и Нина Николина, както и най-известните песни от български филми в изпълнение на Орлин Горанов и Маргарита Хранова. Билети се продават в Билетен център пред Общината.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).