Благотворителен концерт с базар в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 12.08.2016
1846
Благотворителен концерт в подкрепа на Центъра за обществена подкрепа "За деца и родители" на фондация "За Нашите Деца" ще се проведе в Пловдив днес от 16:00 ч. в зала "Трактат" (в подлеза на Макдоналдс). 

Организатор на концерта е най-голямата международна студентска организация AIESEC, клон Пловдив. В благотворителната инициатива ще вземат участие фолклорен танцов състав "Седенчица", музикантите от Breaking Sunrise, а гостите ще могат да се насладят още на оперно пеене и балет. 

Билетите ще са на стойност 2 лв. Освен от тях, дарения за Центъра на фондация "За Нашите Деца" ще се набират и от течащия паралелно благотворителен базар с предмети, изработени от деца.

AIESEC е най-голямата международна студентска организация и присъства в 126 страни и над 2000 университета. Предлага персонални и доброволчески стажове, за да могат младежите да развият своите лидерски умения и потенциал, а до момента AIESEC е предоставил над 480 000 стажа по целия свят.

Центърът за обществена подкрепа "За деца и родители" на фондация "За Нашите Деца" е създаден през 2010 г. и осигурява специализирана подкрепа на деца и семейства в риск, както и материална помощ на родители, изпитващи трудности в отглеждането на децата си.

Заповядайте днес в зала "Трактат", за да помогнем на стотици деца да имат по-щастливо детство!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).