Благотворителен концерт на ансамбъл "Тракийска младост" при СУ "Любен Каравелов"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 18.01.2019
3198
Ансамбъл "Тракийска младост" при СУ "Любен Каравелов" бе посланик на Пловдив през месец декември като участник в коледната културна програма на чешката столица и постави началото на представянето зад граница Пловдив - Европейска столица на културата. Училището прегръща каузата през настоящата емблематична за града ни година да се включи активно в културните събития.

Дни след официалното откриване на Пловдив-Европейска столица на културата, Средно училище "Любен Каравелов" ще даде своя принос с фолклорен благотворителен концетр. Младите български таланти ще изпълнят песенни, инструментални и танцови композиции на фона на аудио-визуална мултимедийна презентация за Пловдив.

"Уважаеми граждани и гости на Пловдив, заповядайте днес, 18.01.2019 г., от 18.00 ч. в Дома на културата "Борис Христов" да съпреживеем заедно вълшебството на българското културно наследство и радостта, че нашият древен и вечен град е културна столица на Европа", апелират от училището.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако днес сте решили да ходите за чорапи в Турция, не ходете!
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Бойко Борисов и Цвета Караянчева оглавиха листите на ГЕРБ-СДС за ...
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).