Благодарност за кмета на "Източен" Петър Петров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:35 / 14.10.2014
2674
Кметът на район "Източен" Петър Петров получи благодарствена грамота от Районната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва "Генерал Радко Димитриев" в Пловдив. В нея се казва:

"Във връзка със 155 години от рождението на прославения военноначалник и герой от Балканската война генерал лейтенант Радко Димитриев, РС на СОСЗР "Генерал Радко Димитриев" - район "Източен", гр. Пловдив Ви изказва най-сърдечна благодарност за оказаната морална и материална подкрепа при издигане на паметника на нашия патрон".

Припомняме, че паметникът бе открит през 2012-та година, но и до този момент администрацията на район "Източен" в лицето на кмета Петър Петров полага грижи за поддържане на пространството и обновяване на инфраструктурата. Само преди месец на мястото беше изградено ново осветление.  

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).