Бизнесмен: По-добре оргия с ученичка, отколкото да минат на другия бряг

Автор: Васил Динев
Коментари (55)
13:54 / 16.12.2016
39160
Неочакван обрат придоби скандалът с тримата малолетни футболисти от Пловдив, които участваха в секс сцени с 15-годишно момиче и ги заснеха с мобилен телефон. Двама от тях са от школата на "Локомотив" и бяха незабавно отстранени заради уронване на престижа на клуба. Единият е юношески национал, а другият - брат на играч от Първа лига.

Третият участник в скандалното видео тренира в частната школа "Векта". Нейният собственик Петър Никленов обяви, че няма намерение да гони момчето от отбора, и покани двамата прокудени от "Локомотив" Пловдив да тренират в неговия клуб. 

Бизнесменът издържа академията вече 12 години. Той смята, че момчетата заслужават порицание за постъпката си, но в никакъв случай не бива да бъдат гонени и заклеймявани. А декларацията на "Локомотив", публикувана на официалния сайт, според него е лицемерна.

"Това е дефицит на внимание, показност...Но не и чак да ги изгаряме на клада. Може би съм малко краен, но предпочитам да има такива неща, отколкото да се лакират и да минават - грубо казано - на другия бряг. Каня децата на 9 януари да заповядат на спортен комплекс "Векта", заяви Никленов пред btv.

Според бизнесмена децата в днешно време са изключително уязвими, а въпросните момчета са жертви на обществото ни и имат нужда от адекватно разбиране и подкрепа, а не от сочене с пръст


Виж коментарите (55)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).