Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:22 / 18.04.2016
2088
Един от най-предпочитаните университети в Италия за бизнес, мениджмънт и международни отношения - Università Cattolica del Sacro Cuore, ще проведе информационна среща на 20 април в Пловдив от 18:30 часа в хотел "Тримонциум".

Присъствието на събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация тук.

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC) предлага множество бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език. В кампусите на UCSC в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо, освен специалности в сферата на бизнеса, мениджмънта и международните отношения, можете да изучавате програми и в областта на медицината, правото, социалните и хуманитарните науки.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват много именити представители на бизнеса и политиката в Италия - бившият председател на Европейската комисия - Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на "Дукати" - Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания "ЕНИ" - Енрико Матей.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси за Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 000 и EUR 8 700, като повечето български студенти заплащат приблизително EUR 3 500.

На предстоящата среща ще имате възможност да научите повече за UCSC, програмите, възможностите за финансиране и да прецените предимствата на учебното заведение. Очакваме Ви на 20 април в Пловдив от 18:30 часа в хотел "Тримонциум".

Напомняме Ви, че присъствието на информационната среща е безплатно, но е необходима предварителна регистрация ТУК.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).