Безплатни курсове по сервитьорство и актьорско майсторство в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:43 / 12.10.2017
3194
Младежки център Пловдив стартира безплатен курс по сервитьорство "Стандарти в сервирането". Курсът е за професионално обучение по част от професията "Сервитьор-барман", код 811080 от СППОО, с практическо обучение в реална работна среда.

Курсистите придобиват умения за сервиране на храна и напитки и прилагане технологиите за обслужване на клиенти. Успешно завършилите курса придобиват удостоверение за професионална квалификация по част от професията, с възможност за назначаване на работа. Обучението включва 90 уч. часа по теория и 130 уч. часа по практика. Изисквания към кандидатите:

- възраст: навършени 16 години
- образователно равнище: завършен 10 - ти клас.

Форма на обучение - дневна (до 19.00 ч.). Курсът ще стартира след сформиране на група. Информация и записване на 0888 900 676 или на място в центъра.

Младежки център Пловдив стартира от ноември и безплатен курс по актьорско майсторство за талантливи младежи от 15 г. до 18 г. Курсът ще се води от актьора Владимир Зомбори. 15 кандидата ще бъдат одобрени след проведено събеседване, те ще получат като стипендия безплатния тримесечен курс. След успешно завършване, младежите ще получат сертификат и възможност за изява. 

Желаещите трябва да изпратят попълнен въпросник, който ще бъде публикуван на фейсбук страницата на Младежки център Пловдив или на място в центъра. Курсът ще се провежда всяка събота от 11:00 до 14:00 часа. Телефон за информация: 0896 61 09 68., facebook: YouthCentrePlovdiv.

За лектора: актьорът Владимир Зомбори от Пловдив е на 29 години. Завършва 2011 г в класа на проф. Атанас Атанасов и от тогава е в трупата на МГТ "Зад канала". През годините е играл в Народния театър , Младежки театър, театър Сфумато и други. Работил е с Мариус Куркински, Теди Москов, Маргарита Младенова, Бина Харалапиева, Лили Абаджиева и др. В киното играе в няколко български филма "Миграцията на паламуда" , " Воевода" , "Дъвка за балончета", " Революция X". Финалист е в първия X Factor - България.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).