Безплатни дърва за социално слаби от сечта по Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:59 / 08.02.2011
1805
По заповед на кмета Славчо Атанасов, социално слаби семейства ще получат безплатно дърва за огрев от сечта, която се извършва по коритото на река Марица. Дървата вече се раздават с помощта на ОП "Чистота" и "Градини и паркове" на специално изградената рампа към коритото на реката на бул. "Марица - Юг", зад магазин "Била".

Всеки ден от 10 до 17 часа даваме по един кубик дърва на семейство, съобщи управителят на "Чистота" Радослав Кошински. Дървата се получават срещу лична карта и записване в списъци, по които се извършват проверки, за да не стават злоупотреби, допълни още Кошински. След като количествата в тази част на реката свършат, ще направим организация да се превозват от другите места, където сечта също започна. Важно е хората да знаят, че трябва да си осигурят собствен превоз за дървата, обясни още управителят на "Чистота".

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).