Безобразие! Дупка на пътя се появи само 4 месеца след преасфалтиране на улица в Пловдив

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (7)
08:10 / 15.04.2023
6246
Първа дупка на една от най-новите улици в Пловдив вече е факт, видя Plovdiv24.bg.  Преасфалтирането на улица “Генерал Радко Димитриев" бе завършено едва преди четири месеца, но компрометирани части по обекта вече могат да се видят.

Ако не броим улица “Даме Груев", това е една от най-дълго ремонтираните улица, за която информирахме подробно забавянето на строителните дейности

Впечатление прави, че страничните пешеходни пътеки, които са изградени при пресечките са със съвсем друг на вид и цвят асфалт, като ясно личи, че сместа е по-различна. С просто око се виждат камъните в смеската, която е започнала да се рони, а оттам се е появила и първата дупка в пътното платно. Вижда се, че около ревизионните шахти, както и на спящите полицаи асфалтът се рони, има разлика в нивата между шахтите и асфалта. Маркировката вече се е поизтрила на места, плочките по тротоарите не са редени с един наклон, а всяка за себе си, на места фугираща смес и пясък вече липсва.

По информация на Plovdiv24.bg районната администрация na “Източен" в лицето на кмета Иван Стоянов са изпратили официално писмо с общо 27 забележки по ремонтните дейности на улицата. Така ремонтът ще продължи още по-дълго до отстраняването им.

В момента строителството по улицата продължава, като около единия от жилищните блокове се изгражда нова ограда.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).