Безхаберие може да доведе до трагедия на пътя Пловдив-Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
07:40 / 18.01.2015
7167
Дупки и липса на маркировка застрашават живота на пътуващите от Куклен за Пловдив. За това предупреждава читателка на Plovdiv24.bg. Публикуваме думите й без редакторска намеса:

Пиша Ви с молба чрез Вас да стигнем до "Пътно управление" Пловдив, за да им бъде потърсена отговорност за пропилени средства и застрашаване живот на граждани. В средата на декември ударно запълваха дупки по отсечката "Разклона - гр.Куклен" с някакъв асфалт приличащ на едър грах, 4 дни по-късно дупките "зейнаха" отново, като това подобие на асфалт бе изхвърлено от колите - като явно не е сложено както трябва. Питам колко средства са похарчени и защо?

Освен това маркировката от с. Брестник до Куклен липсва. Миналата година бе поставена дотам.Това е страшно, на 16.12.2014 г. вечерта имаше непрогледна мъгла. Жена, пътуваща с двете си деца, бе спряла на аварийни преди моста на Куклен и чакаше някой да мине, за да е след него.

Моля, разчитаме на Вас да сезирате компетентните органи, за да няма жертви и да не разпиляваме пари на вятъра, защото сме много богата държава. Благодаря предварително.

Репортер на сайта се свърза със секретарката на шефа на Областно пътно управление Петър Попов. Той обаче не пожела да застане директно пред въпросите ни, а абсурдно ни посъветваха първо да изпратим писмено въпросите си до пресцентъра на институцията в София.

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева
Кметът на Пловдив със слово за 24 май
"Лаута" се пръска по шевовете, скари и чевермета на всяка крачка,...
Пъстър панаир на занаятите, Иван Звездев е специален гост


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).