Бардак в "Източен" в близост до СОУ "Симон Боливар" притеснява хората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:18 / 28.02.2014
6148
От месеци изоставена сграда в "Изгрев" се е превърнала в обществена тоалетна и свърталище на наркомани. Това ни сигнализираха жители от квартала. Хората се притесняват за сигурността на децата си, защото в близост до изоставената постройка се намира училище СОУ "Симон Боливар".

Потърсихме районния кмет Петър Петров, за да разберем какви мерки може да предприеме администрацията на района за обезопасяване на занемарения обект.

Така изглежда сградата, която до преди няколко години е била ресторант. В момента всички стъкла са изпочупени, дървената дограма по врати и прозорци на места е изкъртена. Градината се е превърнала в бунище, а тревата  на места достига повече от метър височина. Гледката вътре е още по-зловеща.Част от тавана липсва, изкъртени са  тухлите от камината. По земята могат да се видят множество използвани спринцовки, дори и остатъци от интимни преживявания. Всичко това скоро ще остане в миналото, уверяват от районната aдминистрация.

"До момента процедурата по започване на строежа е била забавена заради бюрократични процедури по изкарване на нужните разрешителни. Вече всичко е готово и в началото на март започват строително-ремонтните дейности", каза още  Петър Петров.



Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).