Атанас Узунов влезе в УС на НАПОС-РБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:39 / 08.03.2024
2388
На провелото се в Пловдив общо събрание на Националната Асоциация на Председателите на Общински съвети в Република България бяха  избрани нови управителен и контролен съвети.

Председателят на Общински съвет Садово Атанас Телчаров бе преизбран за заместник председател, а председателят на Общински съвет Пловдив Атанас Узунов успя да се пребори за място в УС на организацията. За председател на асоциацията единодушно бе преизбран Венцислав Спиридонов, който е председател на Общински съвет Велико Търново.

Приветствия към събранието отправиха Даниел Панов, председател на НСОРБ и Савина Петкова, заместник-кмет на Община Пловдив, а кметът на Пловдив Костадин Димитров изпрати поздравителен адрес. 

На събранието бе изнесен отчетен доклад на асоциацията за последните 4 години, анализ на инициативите, а също така бяха приети бюджет за 2024 година и програма с набелязани мерки, които са свързани със законодателството, касаещо местното самоуправление и повишаващи административния капацитет на местните управници.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).