Арт вечер на добродетелите - изкуството в подкрепа на деца и семейства

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 03.09.2018
2028
На 4 октомври от 19:00 часа в емблематичната бивша сграда на Музикалното училище на ул. "Оборище“ 5 фондация "За Нашите Деца“, съвместно с фондация "Аполон & Меркурий“, ще проведе ексклузивното издание на най-голямото си благотворително събитие арт вечер на добродетелите 2018. То е посветено на изкуството, което дарява в подкрепа на българските деца и семейства, което възпитава, което формира мирогледа ни и влияе на ценностната ни система по един изтънчен и изкусен начин. Събитието е естествено продължение на осемте успешни издания на "Вечер на добродетелите“ в подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

Всяко дете се нуждае от обич, а обичта се сбъдва в семейство. В това вярва екипът на фондация "За Нашите Деца“, който вече 26 години работи за това децата в ранна възраст да получават цялата необходима грижа и  да растат пълноценно, така че да имат силен старт и основа за развитие. Именно затова каузата на арт вечер на добродетелите 2018 е "Сигурна семейна грижа за всяко дете"

С набраните средства фондация "За Нашите Деца“ ще подкрепи стотици деца и семейства в риск, ще отговори на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и ще им даде шанс да разгърнат своя пълен потенциал.

Aрт вечер на добродетелите 2018 ще събере 120 гости с изявен интерес към изкуството и по-специално към творбите на най-популярните и обичани български художници – ключови представители на бизнеса, дипломатическия и културен елит на страната, партньори, съмишленици и приятели на фондацията, личности в нашето общество, които знаят, че инвестирането в сигурна и стабилна семейна среда за всяко дете е основа за постигането на развито и цивилизовано общество в България. 

Програмата на събитието ще бъде също толкова специална, колкото и неговите гости. Вечерта ще включва и традиционна артистична програма, в която ще вземат участие български музиканти, но акцент тази година ще е благотворителният търг, който ще даде възможност на присъстващите да наддават само за отбрани произведения на изкуството с висока социална стойност.

Ние вярваме, че заедно с гостите на ексклузивното издание арт вечер на добродетелите 2018 ще подкрепим стотици деца и семейства да не се разделят, но и ще окрилим децата да разпознават красотата и изяществото в света още от ранна детска възраст – умения, които ще останат с тях през целия им житейски път. Вижте повече на: detebg.org/bg/art-vecher-na-dobrodetelite-2018.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).