Арестуваха вандал, потрошил 3 коли за броени часове в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:56 / 04.02.2012
5073
Мъж, извършил взломна кражба от автомобил, счупил обзорно стъкло на друг и надраскал боята на трети, бе задържан в Пловдив от служители на Пето РУП. Вчера полицаи заловили Р.П./ 33 г./, който същия ден на паркинг пред бл. 148 в ж.р. "Тракия" след разбиване на ключалка на лек автомобил "Дачия Логан" откраднал фирмени документи и лични вещи на стойност около 170 лева. 

Малко след 19.30 часа вчера той счупил обзорното предно стъкло на лек автомобил "Опел Корса", който се намирал на същия паркинг. Час по-късно на паркинг на магазин в ж.р."Тракия" надраскал боята на "Фолксваген Голф". След получените сигнали в полицията за тези инциденти Р.П. е бил заловен и доведен в сградата на Пето РУ. 

Там около 21 часа пловдивчанинът, който е известен на полицията, обиждал полицаите и буйствал. Р.П. е задържан в ареста за 24 часа.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важно съобщение за желаещите да гласуват в западната част на Плов...
Нов инцидент в Пловдив!
Пускат движението по "Модър-Царевец" утре, затварят Бетонния мост...
Арестуваха четирима пловдивчани
Мъж нахлу със 17-сантиметров нож в хипермаркет в Пловдив
Доброволци преобразиха паркове в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).