Арестуваха шофьор на "Фолксваген" на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:20 / 17.03.2020
25681
В ареста на Четвърто РУ е задържан 24-годишен пловдивчанин, който е извършил престъпление по чл 343Б ал 3 от НК. В хода на извършена проверка автопатрул спрял лек автомобил "Фолксваген"  на булевард "Санкт Петербург" в града. Тестът на водача за употреба на наркотични вещества реагирал на амфетамин.

През изминалото денонощие в ареста на Второ РУ бяха задържани за притежание на наркотици двама мъже. У 22-годишен младеж от Великобритания полицейски служители са открили марихуана. Наркотичното вещество е намерено и иззето от жилище, обитавано от мъжа на улица "Гладстон“.

При претърсване са открити бяла кутия и гриндер, съдържащ суха зелено-кафява листна маса. Експертна справка е установила, че веществото е марихуана. С тегло 1,39 грама. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал.3 от НК.

За същото престъпление е образувано още едно досъдебно производство, а извършител  е 45-годишен пловдивчанин. Униформените служители проверили още един адрес на същата улица и в жилището на мъжа намерили бели бучки с неправилна форма от бяло прахообразно вещество. От извършената експуртна справа е видно, че става дума за амфетамин с тегло 0,35 грама. Материалите и по двата случая са докладвани на районна прокуратура.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).