Алкохолен бос замесен в зловещата катастрофа от днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (58)
13:28 / 19.01.2012
48537
Джипът, участвал в катастрофата с трима пострадали от днес сутринта, станала на кръстовището на бул. "Дунав" и ул. "Васил Левски" в Пловдив, е на Тодор Неделчев, собственик на избата в Първенец, научи Plovdiv24.bg.

Очевидци твърдят, че сеатът е идвал от Карловско шосе и пресякъл булеварда на червено. За зла участ по това време по бул. "Дунав" минава "Нисан Навара", управляван от Тодор Неделчев, собственик на избата в Първенец. 

Джипът удря странично сеата, който отхвръкнал на 10 метра. Нисанът пък се обърнал по таван, но въпреки това Неделчев е само с охлузвания на ръката. 

"Преминах на зелено, при това със съобразена скорост. Но просто нямах време за реакция", твърди Неделчев. 

При катастрофата е пострадал леко и трети автомобил - "Тойота Корола". На място бяха изпратени екипи на пожарната, тъй като се е наложило сеатът да бъде разрязан, за да извадят шофьора.

От ОП "Чистота" са изпратили на мястото на инцидента свои служители, които трябва да почистят и обезопасят района, за да не се допусне евентуално замръзване на разлетите течности при минусови температури, поясни за нашия сайт Иван Стоянов, шеф на общинското предприятие.

Plovdiv24.bg научи, че след спешна животоспасяваща операция в КАРИТ на УМБАЛ "Свети Георги" се възстановява единият от пострадалите днес при катастрофата. Мъжът, който е шофьор на един от сблъскалите се автомобили, е имал разкъсване на черния дроб и ретроперинеума (пространството между задната коремна коремна стена и серозната ципа, която покрива коремните стени). В момента е в стабилно състояние.

Спътничката на пострадалия е били приета и прегледана в Спешното отделение на болницата с контузия на главата и комоцио. Жената е отказала предложения й болничен престой от 1-2 дни, което е стандартна хоспитализация за наблюдение на състоянието, съобщиха от УМБАЛ "Св. Георги".

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (58)

Още по темата (1):
19.01.2012 Катастрофа с 3 пострадали на кръстовището на "Дунав" с Карловско шосе
Още новини от Новини от Пловдив:
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...
Възрастна жена е била унижена в Пловдив от младеж
Митрополит Николай за Plovdiv24.bg: Злото в тоя живот се преумнож...
Деца боядисваха яйца в митрополитския храм в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).