Aladin Foods избира кмет, който да открие новия обект на веригата в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 09.05.2016
13115
Днес Aladin Foods открива шести обект в Пловдив с голямо състезание по надяждане с дюнери. Победителят ще получи титлата кмет на обекта, ще пререже лентата и ще вземе голяма награда.

Желаещите да премерят сили с други любители на ориенталския специалитет трябва да бъдат в 13:00 часа на улица "Петко Д. Петков" №19 (мол GRAND Пловдив) при новото заведение на веригата.

Компанията е направила любопитна статистика, че за изминалата година на територията на България са изядени над 13 млн. порции от Aladin Foods.

"Със своя вкус и качество храната на Aladin Foods се наложи на пазара и се превърна в предпочитана верига за бързо хранене. Компанията стартира в града под тепетата и към момента е един от големите производители в област Пловдив, като осигурява работа на близо 400 местни жители", това каза управителят на компанията Халед Харфан по повод откриването на 30-тото поред заведение. 

Експанзията на популярната верига продължава и през тази година, като предстои откриването на нови обекти в Кърджали и Благоевград. От скоро Aladin Foods започна да предлага и бизнес модела на франчайзинга, което се очаква да допринесе за още по-динамично развитие.

Aladin Foods освен заведения има собствена фурна за производство на арабски хляб в с. Цалапица, фабрика за разфасоване на пилешко месо в Съединение, както и цех за обработка на картофи. 

В производствените бази се работи с най-модерните технологии, които отговарят на изискванията на всички европейски стандарти за качество.

Производственият капацитет задоволява нуждите не само на заведенията от веригата, но и на много външни клиенти.

Основателят на веригата за бързо хранене Аладин Харфан е активен в каузата си срещу корупцията в бранша и по този повод миналата година създаде платформата #NOcorruptionBG. Във всички обекти на Aladin Foods e залепен едноименният стикер, който може да бъде използван от всеки, припознал се в каузата срещу корупцията в България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).