Адв. Шаркова от Пловдив: Майка ми беше общопрактикуващ лекар, представям си как агресивни хора решават да я набият

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
20:58 / 17.01.2022
18820
"Няма да споделя клипа, защото не искам да участвам в разпространение на видео, показващо насилие срещу лекар. Майка ми беше общопрактикуващ лекар и си представям как група агресивни хора, жертва на собственото си невежество, решават да я набият, защото си е свършила работата".

Това публикува в личния си Фейсбук профил адвокатът по медицинско право Мария Шаркова. Нейният коментар идва след като Венцислав Ангелов, известен с прякора "Чикагото", нападна медик. Видео беше споделено в социалните мрежи.

Публикуваме останалата част без редакторска намеса:

Но това видео е логичен завършек на следните няколко събития, станали публични в последните дни:

- Депутат призовава за агресия срещу Парламента (Министерски съвет, МЗ) и изнасяне с краката напред на министри и депутати. Реакция няма.

- Лекар манипулира от ТВ екрана, че има X на брой починали от ваксина като "официална информация" от МЗ. МЗ НЕ излиза с опровержение вече 24 часа. Въпреки че това са данни за починали след пробивни инфекции и вероятно хора с фалшиви сертификати, но със сигурност не и починали от ваксини.

- Хора демонстративо не спазват установените мерки, но властите не хаят. За сметка на това осъждат човек на лишаване от свобода, защото нарушил карантина, за да отиде до аптеката.

- Ветеринарен лекар крещи на Министъра на здравеопазването за ш-баните ваксини, защото е поканен (!) на дебат.

- Министър - председателят свиква работна група, в която да се ДЕБАТИРА въпросът за мерките и ваксините, за това има ли пандемия от ковид и завишена смъртност в България. В държавата с най-висока смъртност (ръко)пляскаме лекарите, за да се правим на герои. Обикновено героизмът изчезва някъде пред интензивната зала, защото очите на лекаря понякога са последното, което виждаме.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).