Ад по Асеновградско! Читател: Това е гавра!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:53 / 29.07.2020
61057
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да разкаже за ужаса, който изживяват в момента десетки автомобили на Асеновградско шосе.

Даваме му думата:

"Заради похода на някакви колоездачи блокират цялото движение Пловдив и Асеновград на 40 градуса температура, работен ден и в 17ч. Това е гавра!"

Припомняме, че промени във връзка със създадената временна организация на движение при провеждане на 67-та Международна колоездачна обиколка на България, два от етапите на която преминават и през територията на ОД МВР Пловдив, бяха обявени още вчера.

За да бъде осигурена безопасността на участниците в спортната проява, полицията създава организация по безопасност на движението и опазване на обществения ред, като маршрутите по които състезателите ще преминават ще бъдат затворени непосредствено преди и по време на движение на колоездачната колона. 

Днес, 29 юли, за времето от 15,00 до 17,30 часа ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по път I – 8- Пазарджик - Пловдив, път III- 866 – Стамболийски - Кричим, път III - 375 Пещера - Пловдив, път II-86 - Околовръстен път на Пловдив, както и Асеновградско шосе в участъка от път II-86 до зала "Колодрума“ кръстовището на бул. "Менделеев“ с улица "Менделеев“. 

На 30 юли за времето от 14,30 часа ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по бул. "Менделеев“, бул. "Освобождение“, бул. "Цариградско шосе“, както и по път II-66 с. Поповица - с. Милево до границата с област Стара Загора. 

Призоваваме водачите на МПС да управляват с повишено внимание и да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи с цел недопускане на ПТП. Отправяме апел и към пешеходците - да бъдат внимателни при преминаване през посочените маршрути!

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).