Абсолютна наглост: Шофьор-нарушител беснее пред полицаи в Кючука

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
12:05 / 31.10.2012
16876
Шофьор на автомобил бе арестуван за хулиганска проява в Пловдив. В Първо РУП за 24 часа е задържан пловдивчанинът К.Л. /46 г./, след като вчера се държал непристойно и оказал съпротива на полицейски служители. 

Инцидентът е станал малко преди 11 часа на кръстовище между бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев", където лек автомобил "Тойота" отнел предимството на патрулна кола на Първо РУП. Тъй като автомобилът бил без включени светлини, а шофьорът без поставен предпазен колан, полицаите го последвали. Въпреки подадените звуков и светлинен сигнал, а по-късно и сигнал със стоп-палка, нарушителят не спрял с колата си. 

След кратко преследване на съседна пресечка тойотата блъснала дясната част на задната броня на полицейската кола. Водачът й слязъл от автомобила и започнал да обижда и заплашва униформените. При отработване на пътното произшествие мъжът се държал агресивно и отказал да предостави личните си документи и тези на превозното средство. Това наложило да му бъдат поставени белезници и той бил отведен в районното управление, където се установила самоличността му. 

Шофьорите на двата автомобила са били изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. За случилото се е уведомена Районна прокуратура - Пловдив, която е постановила образуване на бързо полицейско производство срещу К.Л.

Виж коментарите (48)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).