9-годишно детенце остана без баща след трагедия на АМ "Тракия"

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
14:39 / 20.03.2019
30799
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия във връзка с тежко ПТП със загинал на АМ "Тракия". Нека й дадем думата сега: "Здравейте, свързвам се с Вас по повод катастрофата, станала на магистрала "Тракия" в неделя, в която виновникът с автомобил "Тесла" уби на място мой скъп приятел от детството и съпруг на моя скъпа братовчедка, карайки с безумна скорост и оставяйки едно 9-годишно прекрасно дете без баща. Оказва се, че въпросният човек е "супер баровец" и поредният Бог, за когото животът на другите хора няма цена, тъй като той може да си купи всичко.

Моля да окажете съдействие и да дадете гласност кой е този човек, а убитият - лека му пръст, да не остане поредния номер на жертва в статистиката с произшествия и горкото му семейство получи възмездие за отнемане на един човешки живот, който е безценен. Докога богатите хора в тази държава ще могат да обръщат фактите в тяхна полза посредством подкуп на някой полицай или свидетел???

Искаме възмездие за виновника, доживотна присъда и издръжка към детето, което остана без прекрасния си баща. До момента никой дори не е изказал съболезнования или съжаление от стореното към близките на починалия човек, което е предпоставка, че се търси начин за потулване на истината. Благодаря Ви предварително".

Същевременно репортер на сайта се свърза с пресцентъра на Университетската болница "Свети Георги", откъдето заявиха, че въпросният човек е с опасност за живота и с политравма. Същевременно от МВР още в неделя съобщиха следното:

"Катастрофа на АМ "Тракия" отне живота на мъж, друг е в тежко състояние. Инцидентът е станал в района на 153 км в посока София. По първоначални данни лек автомобил "Тесла" ударил отзад "Фолксваген", вследствие на което и двете коли са излезли извън пътя. На място е загинал 50-годишният водач на втория автомобил. С опасност за живота е 53-годишният шофьор на първата кола. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Семейство от "Базар Капана": Боядисваме само борци


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).