80-годишен пловдивчанин загина на място след рисков обратен завой

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:45 / 25.09.2017
9818
Три катастрофи със загинали са регистрирани на територията на ОДМВР - Пловдив в петък и неделя. Около 13.10 часа вчера, преди разклона за Садово на главен път Пловдив - Хасково, лек автомобил "Рено" предприел обратен завой, отнел предимството и бил блъснат от лек автомобил "Хонда". На място издъхнал 80-годишен пловдивчанин, водач на първата кола. Медицинска помощ е оказана на 29-годишен мъж, управлявал втория автомобил, чиято алкохолна проба е отрицателна. 

Към 16 часа в петък, в района на 108 км на АМ "Тракия", посока Бургас, лек автомобил "Субару" се блъснал в мантинела и пет колчета. Пристигналите полицейски служители и екип на Спешна помощ констатирали смъртта на 52-годишен мъж от Поморие, който бил зад волана. Същата вечер, около 22.20 часа, мотоциклет "Санянг" преминал през кръгово кръстовище на ул. "Димитър Талев" и кв. "Беломорски", при което водачът му - 40-годишен от Сухиндол, починал на място. Негов спътник, на 48-годиини от Пловдив, е настанен в болница за лечение.

Местопроизшествията са запазени и посетени от дежурни оперативни групи. Извършени са огледи. Причините и обстоятелствата около катастрофите се разследват в рамките на образувани досъдебни производства.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).