29-годишен наркопласьор остава в ареста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:40 / 14.10.2008
1159
Апелативният съд потвърди взетата от Пазарджишкия окръжен съд мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 29–годишния Николай Ташев. Срещу него е повдигнато обвинение за това, че на 2 октомври в гр. Пазарджик е държал с цел разпространение в управлявания от него автомобил марка "БМВ" 21,5 кг кокаин. Ташев е получил пратката с "DHL" от Аржентина, като кокаина е бил скрит в хидравлична помпа.

Апелативният съд прецени че са налице основанията, за да бъде взета най–тежката мярка за неотклонение. На първо място от събраните по делото доказателства е налице обосновано предположение, че обвиняемият е извършил деянието. Той обвинен в тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 5 години Съдът прецени, че ако бъде взета по–лека мярка за неотклонение има реална опасност той да се укрие и да извърши ново престъпление. Същият е осъждан с влезли в сила присъди. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
03.10.2008 Задържаха куриерска пратка с 20 килограма кокаин в Пазарджик
Още новини от Новини от Пловдив:
20% отстъпка за рождения ден на строителен хипермаркет "Алати"
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Новаторство в трудовото законодателство: Шеф на болница уволнява ...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).