27-годишната психоложка Антония сътворила адското меле до Труд!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:22 / 04.06.2018
94792
Опит за грандиозна измама се е опитала да направи 27-годишната виновна водачка от пловдивското село Калояново, която вчера сътвори меле с три коли на пътя Граф Игнатиево – Труд. Тя се казва Антония Лукова, работи в София като психолог. Вчера Антоанета Тенева от карловското село Дъбене разказа за грозния екшън. Ужасената майка сподели за кошмара, който са преживели тя, съпругът й и децата й, когато са били блъснати от маздата, предизвикала катастрофата.

Първоначалните данни от полицията бяха, че млад дрогиран водач, е управлявал маздата и се е натресал в "Рено" и "Форд". Тенева обаче заяви, че е видяла малко след удара как срещу нея спира такси, идващо от Пловдив. От него слязъл млад и екстравагантен мъж. "Аз не можех да не го запомня. Направи ми впечатление, защото беше с огромна черна коса и огромна черна брада. Той слезе от таксито, отиде до маздата и седна на шофьорското място. Преди това видяхме, че същата кола е управлявана от млада жена“.

Тя е отишла до водачката на другата ударена кола и е казала. "Моля ви, не казвайте, че аз съм шофирала, защото родителите ми са много строги.“ Малко след това съпругът на Тенева, който е бил вече откаран в болница й се е обадил по телефона и попитал защо тестват момчето, след като маздата е била управлявана от момичето. 

Съпругът на Тенева – Тенчо Тенев, и водачката на другата ударена кола са готови да седнат на детектор на лъжата, за да докажат, че казват истината. "ПБ Новинар" се свърза със свои източници, които разкриха пред медията, че младата жена, управлявала маздата, е тръгнала сама да се прибира към София, където работи – в колата не е имало друг човек. Нашите източници се чудеха от къде изведнъж се е появил водач на тази кола, след като момичето е било само.

От полицията заявиха, че има данни, че се е направил опит да се подмени водача на маздата. По случая се извършва проверка. При катастрофата пострадаха 8 души. Всички те са изписани от болницата вече с натъртвания и охлузвания. Тенева съобщи, че двамата й сина и съпругът й са с травми, но слава Богу, не са тежки, момчетата били стресирани. Пострадалите от форда са земеделци от Дълго поле, В тяхната кола е имало деца на 2 и на 5 години, които също са натъртени, но снощи са били изписани от болницата. Тенева е категорична, че ще търсят правата си по съдебен ред.


Виж коментарите (8)

Още по темата (22):
16.10.2020 Гаджето на психоложката си каза всичко и получи присъда!
15.09.2020 Гаджето на психоложката пак върти номера
17.07.2020 Влачи се делото срещу гаджето на психоложката, предизвикала меле с 8
пострадали
12.03.2020 Спор в пловдивския съд кое е по-силно – любовта или коронавирусът?
16.01.2020 Гаджето на психоложката Антония: Не си знам наизуст ЕГН-то
18.11.2019 Ето го гаджето на психоложката, излъгал полицията за катастрофата край
Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).