25 март се оказа щастливият ден за пловдивчанката Йорданка Йорданова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:52 / 04.04.2016
2806
25 март се оказа щастливият ден за пловдивчанката Йорданка Миткова Йорданова, собственичката на женска бяла болонка, която е първият късметлия за 2016 г. в инициативата на община Пловдив "Регистрирай куче и спечели награда".

При декларирането на болонката в кметство на "Южен" електронният регистър за домашни кучета, отглеждани в Пловдив, заведе под печелившия № 6200 кучето Линди, което е надлежно идентифицирана с микрочип.

Днес на официална церемония в район "Южен" неговата собственичка получи множество подаръци - легло, гребен, комплект козметика, комплект държатели и 40 торбички за екскременти,  които бяха връчени от кмета на "Южен" Борислав Инчев и инициаторите на кампанията - експерти от "Дирекция Екология и управление на отпадъците" при Община Пловдив и район "Южен". 

"Надявам се, че новината за първия късметлия и неговия любимец ще заинтригува и други собственици на домашни кучета да регистрират и те своите любимци", сподели районния кмет Инчев.

В рамките на кампанията "Регистрирай куче и спечели награда" предстои да бъдат раздадени още 9 предметни награди в това число и два ваучера за пакет козметични процедури. 

А в случай, че все още не сте декларирали притежаването на домашно куче в общината, направете го! Така ще бъдете изрядни при строгите проверки, които извършват общинските инспектори, а и може да се окаже, че сте поредният добросъвестен стопанин на куче, наградено от общината благодарение на отговорното поведение на своя собственик.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).