16 служители, 6 автомобила, 10 минути работа и дърво на Главната остана наполовина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:46 / 10.08.2023
10567
16 служители на общинското предприятие "Градини и паркове", 6 служебни автомобила и дърво в центъра на Пловдив остана наполовина, видя Plovdiv24.bg. Действието се разви днес следобед пред сащисаните погледи на минувачите до стълбите на "Каменица".

Подобна офанзива само за едно дърво, било то и няколкогодишно досега не бяхме виждали. Ако добавим и тримата служители на ОП "Общинска охрана", както и самите шофьори, то бройката на ангажирани хора за кастренето набъбва още.

Така от дърво с хубава корона остана само стволът му, а за секунди беше разчистено след работата на служителите на "Градини и паркове". Засега големият чинар в съседство остава непокътнат.

Зоркото око на Plovdiv24.bg видя, че директорът на общинското предприятие Веселин Козарев също беше на място, но след като работниците си тръгнаха, той се приближи и снима. Явно реши да документира състоянието на дървото, чиито корени са пропукали бетоновата кашпа. От кадрите ясно личи, че плочките са надигнати и вазата е наклонена на една страна, а тежестта на дървото може да причини по-сериозни поражения.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата
Ключов свидетел на убийството в "Арман махала": Не съм видял нож
Елитно училище в Пловдив изпрати абитуриентите
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
Читател: Още колко души трябва да умрат, за да се промени нещо?
Ще започне ли скоро делото за убийството пред известна дискотека ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).