13 години затвор за Таньо за бруталното убийство на Мариела в Кючука!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
16:37 / 01.02.2018
20123
13 години и 4 месеца получи пловдивчанинът Таньо Танев от Кючука. Той бе обвинен за това, че умишлено е умъртвил другиго, като убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Таньо и Мариела, на 50 г., се познавали отдавна и срещали периодично в дома на обвиняемия в Пловдив. Те употребявали алкохолни напитки. На 30 януари 2017 г. двамата отново били в апартамента и се черпели с уиски. Те поканили свои познати - мъж и жена, да ги посетят. Мъжът видял, че дясното око на Мариела било синьо и имало кръвонасядане, като тези белези били от няколко дни.

Свидетелят знаел, че обвиняемият биел пострадалата, когато пребивавала в жилището му. Същия ден в дома на обвиняемия пристигнал техник, който ремонтирал бойлера и си заминал, след което компанията започнала да употребява алкохол. Обвиняемият изпратил Мариела да почисти банята, наругал я и изритал в гърба. Тя паднала на пода, но след малко двамата отново се върнали на масата да пият алкохол. Това продължило и след като гостите си заминали.

Към 20,30 часа Мариела поискала пари от обвиняемия Таньо. Той отказал да й даде и започнал да я обижда. Казал й, че била "черна гладна маймуна и щяла да си ходи гола", след което започнал да й нанася удари с юмруци и ритници по главата, шията и тялото. Жената не могла да се съпротивлява, започнала да плюе кръв, били й причинени значителни страдания, като в резултат на нанесените травми тя починала.

След като обвиняемият разбрал за това, спрял да я удря и продължил да употребява алкохол. Час и половина по-късно се обадил на тел. 112 и пристигналите полицейските служители го отвели в Първо РУ на МВР-Пловдив. Там му била извършена проба за алкохол с технически уред, който отчел количество от 1,45 промила в издишвания от него въздух.

По делото е извършена съдебно-медицинска експертиза, според чието заключение основната причина за смъртта на Мариела е тежка черепно-мозъчна травма, кръвоизлив и тежък оток на мозъка. До момента обвиняемият Таньо е бил осъждан седем пъти - за блудство, кражба на вещи, причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и други. 


Виж коментарите (14)

Още по темата (10):
26.04.2021 Гражданин: Как е възможно "убиецът от Кючука" да е на свобода?
10.01.2019 Вижте окончателната присъда за жестокия убиец от Кючука!
25.06.2018 Драмата в Кючука: Мариела съблечена гола и довършена в банята
30.08.2017 Изнесоха шокиращи подробности за бруталното убийство в Кючука!
15.02.2017 Убиецът от Кючука намушкан за 2,30 лева
02.02.2017 Оставиха в ареста пловдивчанина, пребил до смърт приятелката си
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).