Спипаха баба да кара с 230 км/ч, тя се оправда, че не усетила скоростта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:29 / 26.07.2017
5666
Когато в една ясна вечер 79-годишна жена не може да заспи, тя решава да се разходи с колата си. Проблемът - доколкото това е проблем, че тя е собственик на Porsche Boxster GTS. Двигателят му е 6-цилиндров, има 330 к.с., и докато човек се усети, вече е вдигнал максималната скорост от 279 км/ч.

Подобна е историята на 79-годишната белгийска баба, която след отпускащ спринт с возилото си се натъква на кошмара за всички улични състезатели - патрулна кола на полицията. И още по-зле: оказва се, че е карала с доста нескромните 230 км/ч. Наказанието на някои места не се разминават. Пред съда жената обяснява, че не е усетила колко бързо шофира.

Признава се обаче за виновна и се съгласява напълно с присъдата си. Тъй като "състезателката" няма предишни нарушения, съдията ѝ определил наказание 4000 евро глоба и отнемане на книжката за три месеца, пише "Газет ван Антверпен".

Виж коментарите (4)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).