Просълзяваща и трогателна история на тормозено в училище дете (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
21:11 / 12.12.2017
8864
!Историята на тормозено в училище дете трогна света. Клипът, в който Кийтън Джоунс от Ноксвил, Тенеси, през сълзи споделя на какво е подложен в училище, стана хит в мрежите, беше споделен хиляди пъти и предизвика вълна от съпричастност от редица популярни световни звезди.

Майката на Кийтън публикува видеото в петък. Тя написа, че той поискал да се прибере за пореден път по-рано от училище, защото се страхувал да обядва тамПросто от любопитство - защо тормозят хора в училище, какъв е смисълът? Как може да намираш радост в това да си груб с невинни хора?", пита през сълзи Кийтън.

"Наричаха ме "грозник", казаха, че нямам приятели", споделя още той. "Хората, които са различни, не трябва да бъдат критикувани за това. Вината не е тяхна", допълва момчето.

От разказа на Кийтън се трогнаха звезди като Крис Евънс, Селена Гомес, Марк Хамил, както и синът на президента Доналд Тръмп.

"Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се променят. И докато тези ужасни деца се чудят какви хора искат да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия филм "Отмъстителите" в Ел Ей догодина?", написа актьорът Крис Евънс.



 

Виж коментарите (7)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).