Последната снимка на Мина след моминското й парти и преди трагедията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:17 / 12.03.2018
15463
Това са седемте гостенки на Мина Башаран, които загинаха заедно с нея, връщайки се от моминското й парти в ОАЕ, след като самолетът, в който те пътуваха, се разби в планина в Иран. Богатата 28-годишна наследничка Мина Башаран е била в Дубай, където е празнувала моминското си парти преди своята предстояща сватба. Момичето трябваше да мине под венчилото на 28 март. Снимка, за която се смята, че е публикувана от самата Башаран в социалните медии, точно преди самолетът ѝ да излети от Истанбул, показва женската компания, която позира заедно с женския екипаж на машината.

Гостенките на Мина са идентифицирани като Зейнеп Кошкун, Айше Анд, Бурчу Урфали, Асли Измирли, Лиана Хананел, Жасмин Барух и Синем Акай.   Някои от тях са работили в модния бизнес, производството на бижута и дизайна на дрехи. Изглежда, че всичките гостенки на Мина са били представителки на светския елит на Истанбул. Осемте млади жени и тричленния екипаж загинаха, когато частният самолет се разби в югоизточната част на Иран. Според основната версия, причината за трагедията е избухване на пожар в единия от двигателите по време на полет.

Самолетът е Bombardier Challenger, произведен е в Канада. Собственост е на управляваната от бащата на Мина компания, бизнес магнатът Хюсеин Башаран. Трагедията се е случила около час, след като машината излетяла от международното летище в Шаржа в ОАЕ. Самолетът много бързо е набрал височина, а след това стремглаво се е насочил към земята, сочат данни на FlightRadar24. Оцелели при катастрофата няма. В четвъртък Мина е публикувала снимка в Инстаграм, на която тя стои на пистата пред фаталния самолет. Последните видеа на Мина в мрежата показват как тя ѝ приятелките ѝ се радват на концерт на певицата Рита Ора в популярно нощно заведение в Дубай. 

Източник: Блиц

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).