Двойка осиновява кученца, за да храни змиите си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 07.10.2020
2517
Двойка от Мексико бе обвинена от редица организации за защита на животните в "необичайна активност" по осиновяване на малки кученца, които впоследствие се превръщали в храна за змиите, които отглеждали в къщата им. 

Всичко започнало в социалните мрежи, когато част от хората, които предали малките четириноги на съпружеската двойка, поискали от тях да им изпратят снимки, за да видят колко са пораснали. От двойката, както и от кучетата обаче вече нямало и следа. Така полека-лека започнало да се разбира, че навярно ставало дума за някаква измама. 

Двамата действали винаги по една и съща схема – влизали в групи в социалните мрежи, създадени с цел осиновяване на малки кученца, и след като се договорили и кучето вече е тяхно, моментално напускали групата и изтривали своите профили. Някои потребители във Фейсбук все пак успели да открият адреса им. Тогава те останали потресени, осъзнавайки, че стоят пред ферма за змии. 

Една от организациите за защита на животните вече е предупредила в социалните мрежи за въпросната двойка, алармирайки, че осиновяват малки кученца, за да хранят с тях змиите, които отглеждат. 

До този момент се знае, че двойката е осиновила между 11 и 16 кученца. Мъжът от двойката, Кевин Пералта, вече се защити на първа инстанция, твърдейки, че въпросните животни са били откраднати и прегазени. Малко след това обаче Пералта изчезва. Разследването по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).