Брутално видео от инцидента в Ню Йорк (18+)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:39 / 19.05.2017
8460
Охранителни камери са заснели бруталния инцидент в Ню Йорк, при който кола с висока се вряза в пешеходци по "Таймс Скуеър" вчера. Оказа се, че шофьорът има съдебно досие и е бил арестуван два пъти за шофиране в нетрезво състояние.

От полицията не смятат, че става дума за терористично нападение. Според властите мъжът е бил пиян и вчера. При инцидента загина 18-годишно момиче и пострадаха 22-ма души. Четирима от тях са в критично състояние. 26-годишният Ричард Рохас е бивш военен и беше задържан, след като колата му се преобърна на площада.

Експертиза е потвърдила, че преди инцидента 26-годишнишят Ричард Рохас от квартал "Бронкс" в града е употребил наркотици. Докато давал показания, Рохас казал, че "Бог го накарал" да извърши престъплението, съобщава Нова ТВ. По време на разпита задържаният молил полицаите да го застрелят.

Вижте бруталните кадри от инцидента в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция
ЕС заплашва да спре приложението Tik Тok


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).