Бившата на Лубиц: Той искаше всички да знаят името му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 28.03.2015
1858
Бившата приятелка на Андреас Лубиц, втория пилот на германския Еърбъс А320, който е заподозрян, че умишлено е причинил катастрофата на самолета, твърди в интервю, че той искал всички да узнаят името му.

Пред в. "Билд ам Зонтаг" 26-годишната стюардеса Мария В. казва, че когато чула за разбилия се в Алпите самолет, веднага си спомнила една фраза на Лубиц: "Един ден ще направя нещо, което ще промени цялата система и целият свят ще узнае моето име и ще си спомня за мен", пише БГНЕС.

"Той е сторил това, защото е разбрал, че заради здравословните му проблеми неговата голяма мечта - да работи в "Луфтханза" като капитан и като пилот на дълги полети практически е неосъществима", добавя тя.

Компанията "Джърмънуингс", в която е работил Лубиц, е нискотарифен филиал на "Луфтханза".

Младата жена обяснява, че се е разделила с Лубиц, защото ставало все по-ясно, че той има проблеми. Когато спорехме, той не издържаше и започваше да ми крещи... Нощем пък се събуждаше от кошмари и викаше: "Падаме!"

Самолетът на "Джърмънуингс" се разби във френските Алпи във вторник. Загинаха всичките 150 души на борда - пътници и екипаж, в това число Андреас Лубиц.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).