Безсмъртна ли е Джулия Монако?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
13:02 / 19.08.2017
5081
Австралийската туристка Джулия Монако е станала свидел на три терористични атаки в Европа през последните три месеца, без да пострада в нито една от тях, съобщи британският в. "Индипендънт", цитиран от ТАСС и БТА. За последно 26-годишната жителка на Мелбърн се оказала близо до мястото на терористичното нападение от четвъртък в Барселона, където микробус умишлено се вряза сред туристите, разхождащи се по улица "Рамбла", уби 13 и рани близо 130 души. 

Тя пазарувала в магазин с приятели, когато белият микробус връхлетял върху пешеходците. "Не видяхме самия автомобил, но видяхме тълпата, полицията и хора, които очевидно току-що бяха видели нещо ужасно. Оказахме се затворени в магазина, хората започнаха да се изнервят", разказва австралийката.

През юни Монако се оказала блокирана в метрото на Лондон, когато на трима мъже, въоръжени с ножове, нападнаха по подобен начин минувачи на Лондонския мост. При нападението срещу полицай край парижкия храм "Нотр дам" същия месец пък, тя била в катедралата. Въпреки злощастното стечение на обстоятелствата Джулия заявява, че не възнамерява да се откаже от пътешествията.

Виж коментарите (7)

Още по темата (4):
19.08.2017 Четирима от заподозрените за терористичния акт в Барселона са ликвидирани
18.08.2017 Подозират 17-годишен младеж за кървавия терор в Барселона
18.08.2017 Атентаторите в Испания планирали и трето нападение с газови бутилки
18.08.2017 Българка за терора в Барселона: Беше един истински кошмар
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).