Zucchero пристига днес в Пловдив, иска да разгледа града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:28 / 22.07.2018
6347
Днес около 18:00 часа Zucchero ще пристигне на Летище София, заедно със своя екип от 60 човека и веднага ще се насочи към Пловдив. Италианският музикант е изявил желание да пристигне ден по-рано, за да има възможност да разгледа града.

В деня на концерта Zucchero ще обядва в Стария град на Пловдив, известен със своята завладяваща атмосфера, след което ще се отправи към Античния театър.

Италианският изпълнител има специален хранителен режим и вечерята му трябва да бъде сервирана точно два часа преди началото на концерта в специално обособена зона, непосредствено до гримьорната му. Тя ще включва суши, плато от специално подбрани сирена, пресни плодове и висококачествено българско бяло вино.

По време на концерта си в Пловдив, Zucchero ще изпълни най-доброто от 30–годишната си  музикална кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо!

Цените на билетите са от 60 до 120 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място в деня на концерта.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).