Ясно е на коя песен е бил първият сватбен танц на Ненчо Балабанов и Катрин Русева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:06 / 03.10.2022
25800
Катрин Русева смени две сватбени рокли за венчавката си с актьора Ненчо Балабанов – една за обредния дом и една за тържеството. Двамата си казаха "да" в Несебър, където и после събраха отбрани гости в изискан ресторант, за да отпразнуват с тях любовта си. Първият сватбен танц на младоженците бе на песента "Любов", изпълнена на живо от Мария Илиева. 

Катрин изглеждаше нежна и елегантна и в двете си сватбени рокли, които бяха с паднали ръкави. Ненчо, който води с Мария Игнатова шоуто "Звездите в нас" по Нова тв, заложи на класиката и не прояви излишна суетност, както е присъщо за мъжете. Актьорът се ожени за любимата си, която е по-млада с 13 години, в черен костюм с папионка.

"Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива", пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

Ненчо и Катрин получили много подаръци, сред които е петдневно пътуване до Париж. Влюбените са заедно сравнително отскоро. Запознали се по Коледа миналата година и веднага си допаднали. През февруари Ненчо се осмели да покаже официално гаджето си в социалната мрежа, а по време на почивката им в Гърция й предложи брак, пише "Уикенд". В една от романтичните им вечери там Ненчо изненадващо сложил кутийката с пръстена на масата в ресторанта, в който вечеряли с Катрин, и паднал на колене. Това е втори брак за актьора. От първия той има 16-годишен син Богомил.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).