Война в семейството на Милен Цветков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
23:01 / 26.07.2020
104280
Дрязги в семейството на зверски убития в катастрофа Милен Цветков са се появили три месеца след смъртта му, разкриват запознати. Първата съпруга на журналиста – Дана Начева, която е майка на първородната му дъщеря Калина, имала несъгласия с втората му жена Ивета, от която Милен има 8-годишен син Боян, пише "Ретро".

Напрежението между двете дами възникнало по повод наследството на тв водещия и съдебната битка за обезщетение, което се полага на наследниците му. Ивета, Дана и голямата щерка на Милен – Калина, намерили време след погребението му да обсъдят как ще процедират, но Калина и майка ѝ категорично отказали да се борят за правата си с адвокатите, които Ивета вече била наела. Те искали да използват услугите на своя позната юристка, на която имали по-голямо доверие. Очевидно между наследниците на Цветков съществуват разногласия относно подялбата на обезщетенията, а според застрахователното дружество, където колата на Милен е имала "Гражданска отговорност“, на дъщеря му Калина вече била изплатена половината от сумата, която тя поискала. Парите били преведени директно на личната ѝ банкова сметка без предварително споразумение или съдебно решение.

В същото време благодарение на благотворителна интернет кампания в помощ на наследниците на журналиста бяха събрани общо 187 хиляди лева. Всички те са от дарители, част от които колеги на Милен, известни личности и обикновени български граждани. Фондацията, която организира акцията, се е отказала от полагаемата ѝ се комисиона върху тази сума и голямото дарение ще бъде дадено на децата му в чист вид. По всяка вероятност то ще бъде разделено точно на две, а до навършване на пълнолетието на Боян неговата майка Ивета ще разполага с парите. Не е ясно обаче какво се случва с ипотечния кредит на журналиста за няколкостотин хиляди лева, който имаше вероятност децата му също да унаследят.

В периферията на семейните спорове остана единствено последната половинка на тв водещия – Милена, с която той живеел на семейни начала. Тя пък бе упрекната, че си правела реклама, като публикувала техни общи снимки едва след смъртта му, а докато били заедно в продължение на две години, в профила ѝ нямало такива.

Виж коментарите (8)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).