Вдовицата на бившия собственик на "Петрол", забременяла от друг малко преди смъртта му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:59 / 08.09.2019
18239
Вдовицата на Денис Ершов - Елена, забременява от друг мъж 2 месеца преди бизнесменът да си отиде от този свят. Това признава самата тя в ексклузивен материал за списание EVA.

Преди 15 години Елена Рогожина, Мис Русия 1997 и Мис Европа 1999, прекъсва кариерата си на успешен модел в Лос Анжелис, омъжвайки се за литовеца Денис Ершов, с когото се установява да живее в България. Двамата имат безметежен и щастлив брак, увенчан с дъщеря Василиса. До момента, в който бизнесът на Ершов се срива, както и той самият. Покосен от злокачествено заболяване, Денис си отиде преди две години.

"Обичала съм го, но са ме дразнели неговите избори, сред които и това да не се подложи на изследване и навременно лечение. Напуснах го, защото не ми даваше това, от което имах нужда - развлечения, секс, радост. Имах връзка с друг. Когато обаче забременях от него, той обяви, че не иска деца. Така приключихме", признава Елена.

Седем месеца след смъртта на Ершов тя ражда син. Убедена е, че в това момченце, което нарекла Артур, се е преродил именно той – съпругът й Денис.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).