Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:01 / 14.12.2019
39117
Ослепителната съпруга на отишлия си внезапно преди година и половина мултимилионер Стефан Шарлопов – Бояна, постепенно е стъпила на краката си след трагедията и отново е активна на интимния фронт. Блондинката все още не е готова за сериозна връзка, но напоследък е допуснала до сърцето си млад фитнес инструктор, с когото да споделя самотните нощи.

За разлика от повечето весели вдовици на покойни родни олигарси като Весела Кюлева или Дарина Павлова, Бояна наистина понесе тежко удара от смъртта на половинката си. Г-жа Шарлопова се затвори за няколко месеца в дома си и отслабна драстично, покрай грижите за четирите си малки деца Бояна, Стефани, Илия и Георги.

"Много трудно ще приема друг мъж от тук нататък, защото Стефан беше голям и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам", казва Бояна. Това обаче не й пречи да задоволява естествените си нужди на млада жена с як мъжага на име Петър, десетина години по-млад от нейните 40. Тя обаче нямала никакво намерение да го запознава със семейството си и, или да задълбочава връзката си с него, твърдят приятелки на вдовицата.

"Бубето не е някоя зажадняла за бик крава, която ще се остави да бъде използвана от златотърсач. За нея на първо място винаги ще са децата. Който си мисли, че може да я омотае в любовна паяжина, сам ще се заплете", твърдят приятелки на Шарлопова.

Любoвнитe плaмъци нa Cтeфaн и Бoянa прoдължaвaт дa гoрят цeли 17 гoдини. Зaпoзнaвaт ce, кoгaтo тя e нa 23 и oщe нa първaтa cрeщa тoй я зaвлaдял, a тя билa кaтo хипнoтизирaнa. Прeдлoжeниeтo зa брaк дoшлo cлeд рaждaнeтo нa първaтa им дъщeря, пише още Лупа.бг.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).