Този млад мъж спечели германското "Стани богат"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:59 / 04.09.2019
9413
Участник в германското издание на "Стани богат" успя да отговори на всички въпроси. Така след близо 4 години без победител 35-годишният Ян Щро от Хамбург спечели състезанието в телевизионния ефир и стана милионер. Предаването бе излъчено в Германия този понеделник, а записът е от преди 3 седмици. Участникът не биваше да разкрива победата си, докато не се види на екран. Споделя, че в първата си нощ не е успял да спи добре. В деня, в който предаването е щяло да се излъчи, Ян си взима отпуск от работа. Успява да се отпусне и най-после да си почине от емоциите.

Споделя, че 15 години от живота си е "изучавал" телевизионното шоу. Гледал го е в мазето си. Сега търпението и страстта му му се отплащат. Ян Щро дори грубо реконструирал версията на студиото на германския телевизионен формат в дома си, допълва го с палми и екзотичен морски пейзаж, и със звукът и светлините на победата. След като в продължение на години кандидатурите му били отхвърляни, подава специална молба до шоуто.

Получава покана заради лоялността си за 20-годишното юбилейно издание на "Стани богат". Пред водещия Гюнтер Яух казва, че не е пропуснал нито един от 1 407 епизода на предаването. Като тийнейджър дори пропускал семейни сбирки, за да гледа първите издания на предаването. Опитва се да научи въпросите и отговорите наизуст, след това кани приятелите си на закачливи викторини. Въпреки подготовката си, казва, че когато е седнал срещу водещия, вълнението му било огромно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).