Това е не туршия, а лекарство

Автор: Оля Ал-Ахмед
Коментари (1)
09:21 / 30.01.2024
3847
Sofia24.bg ще ви разкаже днес за най-добрия имуностимулатор. Това не е туршия, това е лекарство! Рецептата е моя. Много труд, отнема два-три часа, но си заслужава. Това е най-добрият имуностимулатор. Ще споделя рецептата, защото най-важното е да сме здрави!

И така, продукти: 2 кг лимони, 2 кг. Джинджифил, 2 кг огромни пет годишни стръка /лист/ от алое, 2 буркана мед. От това количество излезе 20 буркана! Който иска по-малки количества ги контролирате да са еднакви и това е.

Начин на приготвяне: джинджифилът го белите. /Не хвърляйте обелките на джинджира, сложете ги в кутия в хладилника и сутрин добавяйте в кафето или чая!/. Лимоните ги миете с кората много добре! Аз ги търкам с четка за зъби. Алоето - внимателно обрязвате бодлите по краищата и го измивате.

Важно: Алоето трябва да си го набавите предварително и да престои 10 дни в хладилник повито във вестник и пликче. Пуска една черна вода. След тия десет дни го използвате в рецептата. Всичките продукти ги режете на по-дребно за да улесните смилането и ги пускате в мелачка за месо! В една голяма тенджера ги смесвате и наливате двата буркана мед. Разбърквате всичко много добре с дървена лъжица, разливате в буркани, затваряте добре и ги слагате в хладилника. След 7-ия ден са готови за консумация - по една супена лъжица сутрин на гладно и вечер на гладно. Дръжте бурканите в хладилник. Забравяте за аптеките и химията, която ни пробутват рекламите по телевизията. Това е истината! Бъдете здрави!

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Знаете ли къде предлагат най-добрата пица "Маргарита" в света?
Рафи издаде нещо интересно за финала на "Капките"
Блатечки: На Великден бях в "Дисниленд" и не се майтапя
Една от най-обичаните пловдивчанки се завръща ударно
Лекарка от Пловдив разкри защо не сваляме килограми дори и да гла...
Течността от натрошен охлюв се използва от древни времена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).